Kennismakingsworkshop Karaktermarketing

Marketing is lastig. En niet leuk.

Vind jij marketing stom? Of lastig? Of 'gewoon' niet leuk? Krijg je 'jeuk' bij het idee dat je iets aan marketing moet doen. Of doe je het wellicht niet omdat je niet goed weet hoe en wat je moet doen.

Als ondernemer moet je met marketing aan de slag. Zo simpel is dat. Zonder marketing, geen sales en zonder sales geen business maar een hobby.

Je maakt het makkelijk(er) door een manier van marketing te kiezen die echt bij jou past.

Dus geen marketing vanuit het product of dienst maar marketing vanuit jou als persoon. Dus ben jij niet content met de resultaten van je marketing dan word je deze ochtend duidelijk waardoor dat komt én hoe je het anders kunt doen.

De standaardmarketing kan heel soms goed werken maar als dat niet zo is dan moet je wat anders gaan doen. En dan kan karaktermarketing dé marketingmanier voor jou zijn.

In deze kennismakingsworkshop laten we je onder andere kennismaken met karaktermarketing, laten we zien wat de verschillen zijn met 'gewone' marketing en hoe je jouw karakter goed positioneert in je marketing. En je gaat direct aan de slag dus je kunt gelijk het verschil gaan maken in je eigen marketing.

En het leuke is, het kost je je kop niet! Voor een investering van slechts € 49 krijg je 2 uur lang tips, adviezen, inzichten en inspiratie van Madelon Noordam (marketeer) en Inge Schrier (businesspartner).

Kijk wat wel zo is:
in deze ca twee uur lossen we nog niet al je marketingproblemen op. Het komt je ook na deze sessie nog steeds niet aanwaaien maar je hebt voldoende handvatten om aan de slag te kunnen. 

En dit vond een aantal deelnemers ervan:
"Je eigen marketing doen? Best een lastig dingetje soms. Vanmorgen inspiratie opgedaan bij Inge en Madelon. Over karakter marketing! Voor mij de bevestiging dat ik vooral moet doen wat goed voelt en wat bij me past! Dank jullie wel!"

Winny Paauw -  Winny Paauw Communicatie

"Vanmorgen was ik bij de workshop over karaktermarketing. Iets wat mijn interesse direct wekte. Vanuit mijn overtuiging dat iedereen er mag zijn en er is om zijn talenten te delen was ik benieuwd naar deze insteek. Er zijn allerlei standaarden in marketing en ongetwijfeld zijn er dingen die je allergie zitten of je niet passen. Marketing hoeft niet gewikkeld te zijn. Het is iets te kort door de bocht, maar marketing is gewoon jezelf laten zien en je kennis delen. Ik word daar dan wel weer blij van om dat terug te horen. Dat zelf marketing en onderwerp is dat je kan aanvliegen zoals jezelf bent. En dan nog een leuk nieuwtje, je hoeft het niet alleen te doen! De workshop sloot dan ook af met de experts naast ons die ons in deze workshop inzichten deelde en ons motiveerde om een eerste stap te gaan zetten met de dingen die echt bij je passen. Dank voor vanmorgen en het mooie netwerkmoment."

Annemiek de Meulmeester - Talent2share
 

"Een echte aanrader! Twee experts die je ook vertellen waarom je dingen NIET moet doen, al helemaal niet als het ‘schuurt’ met je eigen stijl."

Kirsten Kievit - LexCura


De praktische gegevens:

datum: dinsdag 12 november
tijdstip: 9.30 uur - ontvangst - 10.00 starten - 12.00 uur afronding
investering: € 49 ex BTW
locatie: Media12, Plesmanstraat 4 in Zoetermeer