1 op 1 hulp & advies

persoonlijk maatwerk traject 

Weet jij wat voor jou de meest logische stap is om NU te zetten?


Ondernemen is hartstikke leuk. Simpel ook. Dat wil alleen niet zeggen dat het ook makkelijk is.
 • Waar begin je? 
 • Hoe hou je overzicht in al die ideeën die je hebt?
 • Hoe bepaal je wat je wel en niet doet?
 • Wat doe je als het even tegenzit?
 • Wat doe je als je alles maar leuk vindt?
 • En wat als je keihard werkt maar het resultaat niet terug te zien is op je bankrekening?
 • Of wat als je wel wil maar niet durft.......
Kortom er kunnen allerlei redenen zijn waarom je business niet helemaal gaat zoals jij wilt. Dan kun je 2 dingen doen. Doorgaan op de huidige manier. Alleen krijg je dan hetzelfde resultaat.

Of je gaat dingen anders doen. En dan help ik je graag. Gevraagd en ongevraagd ;-)
 
Wat jij wil is leidend. Niet wat ik wil of wat al die andere programma's die je online en offline volgde je vertelde dat je zou moeten doen. Ik geloof niet in 7 geheimen voor succes. Geen 5 sleutels. Of 9 stappen. Of wat dan ook. Dat zou namelijk betekenen dat een one size fits all aanpak werkt. En net zoals dat one size fits all in de kleding niet opgaat gaat dat ook met ondernemen niet op. We zijn allemaal anders. Alleen daarom gaat het niet op.

Samen bepalen we hoe lang we aan de slag met je business. Je doelen, je ideeën, je productaanbod, je doelgroep en je cijfers (en niet alleen de financiële cijfers) alles komt aan bod. We maken concrete plannen én ik zorg dat je de acties ook uitvoert. We trappen af met een kick off van 2 uur en spreken elkaar daarna elke maand 2 uur zodat er meters gemaakt worden. 

Eén van de dingen die ik inzet is The Archetype Alignment Grid. Dit is ontwikkelddoor de Amerikaanse Beth Grant. Ik ben echt laaiend enthousiast over haar model (maar ik snap ook wel dat ik klink als 'wij van wc-eend ;-) en één van de twee ondernemers die in Nederland officieel gecertificeerd zijn om met deze aanpak te werken. Dit model geeft je echter zoveel inzichten en maakt keuzes maken daardoor vele malen makkelijker.

Als je ooit bij bepaalde marketing acties dacht: 'bleh' of omdat je je niet oké voelt bij bepaalde acties die je nou eenmaal zou moeten doen omdat je ondernemer bent dan is de reden ongetwijfeld dat het niet bij je past. Dit model gaat namelijk uit van 12 ondernemerstypes maar vooral gaat het uit wie ben jij nou van nature én waarom komen mensen bij jou. En dát is precies wat je nodig hebt, zo ga je namelijk ondernemen op een manier die bij jou past. En als je dingen doet die bij je past dan wordt het makkelijker én leuker. Makkelijker én leuker zorgt voor een betere business én dat is nou precies wat je wilt, toch?

Briljante ingevingen ontstaan altijd op niet de meest logische momenten (bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen of langs de lijn bij het voetbalveld) gedurende onze samenwerking mag je nonstop bellen, mailen, appen met al je vragen zodat je ook daadwerkelijk door kunt gaan en niet blijft hangen. Dat is natuurlijk zonde. 

Onze samenwerking kent eigenlijk verschillende fases (goed om te weten, de duur verschilt per ondernemer)
 • Uitvogelen
 • Vormgeven
 • Aanpakken
 • Doorzetten
 • Bijsturen

Kortom we leggen een oerdegelijk fundament voor je business waarbij ik mijn kennis van business, marketing en veranderen er volledig ingooi. Weet wel, wat jij wil is leidend dus jouw doelen en wensen zowel zakelijk als privé staan voorop.

Maar....het begint natuurlijk eerst met even kennismaken. Helder krijgen wat je nodig hebt en of ik degene ben die je daar het beste bij kan helpen. Ik moet namelijk eerst weten waar jouw uitdagingen zitten, wat je wil bereiken én pas dan kunnen we al dan niet samen verder. Zo simpel is het. Als zowel jij als ik na ons gesprek denken 'Yes, dit moeten we doen!' dan maken we een afspraak voor de aftrap.