Ondernemen is simpel en wordt makkelijker als je het gaat doen zoals jij wilt

Gratis peptalk een soort mentale cappucino of thee ;-)

Ondernemen is supertof maar niet altijd superleuk. En als je die prachtige instagrampagina's mag geloven dan schijnt bij iedereen altijd de zon. Staan de klanten in rijen voor de (digitale) deur en hoeven ze er maar 4 uur per week voor te werken. Of als het echt tegen zit 4 uur per dag. Wat the hack doe jij dan verkeerd?

Ja je hebt al allerlei adviezen, tips etc. opgevolgd. Misschien heb je zelfs al coaches of adviseurs ingehuurd. De reden dat het allemaal nog niet gewerkt heeft is dat er te weinig aandacht voor de verandering is geweest. Veranderen van gedrag dus wat je doet, is nodig om een ander resultaat te krijgen. Dat stuk van hoe gedrag en hoe veranderen werkt wordt altijd vergeten. Maar dus niet door mij. 

Misschien zie je even niet waar je kansen liggen? Of zie je de kansen wel maar heb je even geen flauw idee hoe je ze dan moet doorvertalen naar jouw bedrijf. Of heb je al van alles geprobeerd en gedaan en blijft het resultaat uit. Of misschien word je knettergek van de waan van de dag die alles bepaalt. Of vraag je je af wat je nou met je personeel moet?

Dan is zo'n gratis adviesgesprek (maximaal 30 minuten) ideaal. We hebben het dan kort over:
  • Waar je heen wilt met je bedrijf
  • Waar je 'last' van hebt
  • Waar loop je tegenaan
  • Wat het eerste is dat je nu moet oppakken om verder te komen

Als ik denk dat ik je daarna nog meer kan helpen dan doe ik je aan het eind van het gesprek een aanbod. Het gesprek kan telefonisch of via zoom. 

Dus ben jij een ondernemer met een (snel)groeiend bedrijf die meer rust, focus en plezier kan gebruik maar geen concessies wil doen op de winst? Dan zou ik zeggen laten we contacten. Nog 1 waarschuwing vooraf: je moet vooral geen zin hebben in standaard voorgekookte stappenplannen en formats daar kan ik weinig mee namelijk. 

Met mijn achtergrond in bedrijfskunde en verandermanagement overzie ik het geheel, leg ik snel de vinger op de zere plek en zie ik wat er nodig is om je bedrijf te verbeteren.


Hoe? Stuur me een mailtje en dan plannen we zo'n 20 minuten in voor de nodige inspiratie, motivatie en ideeën. (en omdat ik graag complete zeggenschap heb over mijn agenda kun je geen datum prikken via mijn site)