Ondernemen is simpel en wordt makkelijker als je het gaat doen zoals jij wilt

Gratis peptalk een soort mentale cappucino of thee ;-)

Wil jij verder groeien met jouw bedrijf maar vraag je je af hoe je dat dan moet doen? Misschien zie je even niet waar je kansen liggen? Of zie je de kansen wel maar heb je even geen flauw idee hoe je ze dan moet doorvertalen naar jouw bedrijf. Of heb je al van alles geprobeerd en gedaan en blijft het resultaat uit. en hoe Dan is zo'n gratis inspiratiegesprek ideaal
   


Gratis masterclass 15 september 2021 9.00 uur

Marketing is voor veel ondernemers best wel een lastig iets. Want waar begin je? Wat is logisch? Wat moet je niet doen en vooral wat moet je wel doen? Maar wat nou als marketing helemaal niet oké voelt voor je. Dat je er een hekel aan hebt bijvoorbeeld?

Of wat nou als je wel aan marketing doet maar helemaal niet de juiste klanten krijgt? Of wat nou als je merkt dat grenzen stellen je niet zo goed af gaat, dat je wel heel veel weggeeft en je prijzen niet helemaal in verhouding staan?

Of dat je exact doet wat je in een boek hebt gelezen of wat je business coach je leert en het voor jou een ander resultaat geeft?

Kan heel goed te maken hebben met je ondernemerstype. Je ondernemerstype geeft je richting, qua aanbod maar ook qua marketing en qua type klant om maar wat te noemen. 

Gratis een uurtje meer leren en direct iets kunnen toepassen. Zonder upsell ;-)