Ondernemen is simpel maar niet altijd makkelijk

20 minuten inspiratie en motivatie voor je business. Gratis.

Wil jij verder groeien met jouw bedrijf maar vraag je je af hoe je dat dan moet doen? Misschien zie je even niet waar je kansen liggen? Of zie je de kansen wel maar heb je even geen flauw idee hoe je ze dan moet doorvertalen naar jouw bedrijf. Of heb je al van alles geprobeerd en gedaan en blijft het resultaat uit. en hoe Dan is zo'n gratis inspiratiegesprek ideaal
   


Worstel jij met je marketing? Gratis stappenplan

Marketing is voor veel ondernemers best wel een lastig iets. Want waar begin je? Wat is logisch? Wat moet je niet doen en vooral wat moet je wel doen? En dan word je zichtbaar en ook dat is voor niet iedereen even makkelijk. En dat snap ik heel goed, want zichtbaar zijn dat betekent ook dat mensen iets van je gaan vinden. Schrale troost mensen vinden altijd iets van je dus laat je daar niet door weerhouden. Dit stappenplan helpt je op weg.
   


7 praktische ondernemerstips die jij allang weet. Gratis e-book

Zeg eens eerlijk: hoeveel ebooks heb je al gedownload? Hoeveel challenges gevolgd? Gratis webinars gekeken? Dit is namelijk vast niet je eerste gratis 'iets'. En eigenlijk weet je alles al wat in dit ebook staat. Lekker toch? Kun je 'm met een gerust hart downloaden en er vervolgens niets mee doen en over gaan tot de orde van de dag. Want je moet nou eenmaal aan de slag. Het komt niet aanwaaien. Helaas.