Inspiratie & Inzichten 
Zonder toeters, bellen en/of franje.
Wel lekker no-nonsense en belachelijk praktisch.
Toon alles
Ondernemen
Doelen
Ondernemerstypes
Groei
Marketing

14 makkelijke manieren om je winst te verhogen

Geld. We vinden het toch vaak een ding zeg maar. En dan die druk van: je moet 10K per maand omzetten. Minimaal. Ja anders doe je er niet toe (bullshit natuurlijk) En wel weinig uren werken ja. Bij voorkeur vanuit je hangmat. Toch laten we op veel plekken geld liggen of zelfs weglekken. Zonde!

Lees verder

Wel of niet met clubhouse aan de slag

Een lichte hysterie vind ik het. Dat hele Clubhouse. Ze doen het wel reteslim. Zo met dat je alleen toegang krijgt als je een invite hebt (iets met schaarste creëren). Vervolgens joelen diverse mensen hoe geweldig dit is en wát een enorme kansen het biedt. Dan speelt onze FOMO op. Onze Fear Of Missing Out. En als we iets niet willen is de boot missen. Nee zeg! Je moet er niet aan denken.

Lees verder

Hoe word je gelukkig(er)?

Je kunt niet in een permanente staat van happiness zijn. Want zo zit het leven niet in elkaar. Zonder downs geen ups. Het leven is niet maakbaar (ja ik weet ook wel dat sommige dat wel vinden en dat is oké maar ik vind dat het niet maakbaar is). Denk dat we dat in het afgelopen jaar zéker wel hebben gemerkt. Hoe word je dan gelukkig(er)?

Lees verder

twee vragen die je je echt regelmatig moet stellen

Ik had er even geen zin. Marketing enzo. Ja weet ook wel dat het moet, zichtbaar zijn. Goed voor je business en als niemand weet dat je er bent krijg je ook geen succes.

Lees verder