No nonsense tips, ideeën en adviezen. Geen getut, niet zweverig, gewoon lekker praktisch.
Toon alles
Strategie
Advies
Communicatie
Markt

het geheim van succesvol ondernemen

.......vind je niet in een gratis webinar.

Toen ik een paar jaar terug begon als ondernemer heb ik me suf gekeken aan gratis webinars in de hoop om zoveel mogelijk kennis op te doen én achter HET GROTE GEHEIM VAN SUCCESVOL ONDERNEMEN te komen. 

Lees verder

Dit is waarom je altijd aan je bedrijf moet werken

Waarom je altijd aan je bedrijf moet werken. Juist in tijden van Corona of welke crisis dan ook. Ik vind het belangrijk dat we allemaal aan ons bedrijf blijven werken. Want ooit, ooit is deze situatie voorbij. Ik zal niet zeggen dat wordt het weer business as usual maar er komt wel weer een nieuwe ‘gewoon’. En nee het nieuwe gewoon is niet het nieuwe normaal,

Lees verder

een online bedrijf is niet de oplossing

‘Back to normal’ zit er voorlopig niet in. Nog tot minimaal 19 mei gelden een groot deel van de maatregelen. Daarna gaan we al richting zomervakantie en dan is bijna september en maken we ons druk over de pepernoten die in de winkels liggen. Wat doe dan nu met je bedrijf?

Lees verder

Als je vol met plannen zit maar niet in actie komt

Plannen, ideeën en allerlei briljante inzichten. Wie heeft ze niet? Alleen van al die plannen, ideeën en briljante inzichten….hoe kom je tot uitvoering? Waarom is dat lastig? Ik gooi er vast weer een disclaimer in: deze blog gaat dit issue niet voor je oplossen. Je krijgt wel tips en handvatten.

Lees verder