Inspiratie & Inzichten 
Zonder toeters, bellen en/of franje.
Wel lekker no-nonsense en belachelijk praktisch.
Toon alles
Ondernemen
Doelen
Ondernemerstypes
Groei
Marketing

Wil jij meer tijd of meer geld?

‘Het gaat nou eenmaal niet vanzelf,’ dat heb je me wellicht al vaker horen roepen. Want ondanks dat wat veel ondernemers roepen (dat als je de geheime stappen maar exact doet dan…….) is het gewoon hard werken en er veel tijd in stoppen. In de hoop dat dat harde werken op termijn geld én tijd oplevert.

Lees verder

Zullen we gewoon gaan ondernemen ipv next level?

Next level ondernemen, high-end ondernemen. Wat is er mis met ‘gewoon’ ondernemen, denk ik dan. Het lijkt momenteel wel of het alleen maar next level en high-end moet. Maar, wat is next level dan? En wat als je denkt: high-end? Dat wil ik helemaal niet…..

Lees verder

Je business groeit niet op alleen maar inspiratie

‘Ja, maar jij hebt altijd inspiratie om ergens over te schrijven.’ Voor wie dat nog meer denkt….Ik help je even uit jouw droom. Vaak heb ik geen inspiratie of soms zelfs geen zin, dat gebeurt ook. Wat blijkt? Zonder inspiratie kan het ook.

 

Lees verder

Soms hoef je weinig moeite te doen om klanten te krijgen

Afgelopen weekend was ik op een superleuk foodfestival. Twintig foodtrucks in een park, muziek, zon, hapje en drankje kortom gezelligheid. Sommige verkopers hadden het loeidruk, anderen verkochten niks. Waar zat het verschil in?

Lees verder