Inspiratie & Inzichten 
Zonder toeters, bellen en/of franje.
Wel lekker no-nonsense en belachelijk praktisch.
‹ terug naar overzicht

Wil jij meer tijd of meer geld?

‘Het gaat nou eenmaal niet vanzelf,’ dat heb je me wellicht al vaker horen roepen. Want ondanks dat wat veel ondernemers roepen (dat als je de geheime stappen maar exact doet dan…….) is het gewoon hard werken en er veel tijd in stoppen. In de hoop dat dat harde werken op termijn geld én tijd oplevert.


Kick- ass coaching

Het kan altijd beter, slimmer, makkelijker en leuker. En dus moet je jezelf als mens blijven ontwikkelen. Gewoon omdat je business daar weer beter van wordt. En omdat je samen verder komt dan alleen. Dus daarom werkte ik vorige week 3 dagen aan mijn bedrijf op een training van mijn eigen kick- ass coach.


Focus! Het gaat niet vanzelf

En je snapt, ik ging weer vol ideeën en inspiratie naar huis. Daar zat de uitdaging dan ook niet in. Waar de uitdaging bij mij, bij al die anderen, maar ook bij jou inzit als je vol inspiratie weer naar huis gaat? In het doen, volhouden, daadkracht, focus en maling hebben aan ‘eng’. Dat is natuurlijk makkelijker getypt dan gedaan.

Dus heb ik de dagen erna tijd vrijgemaakt om direct een aantal acties door te voeren. Omdat ik weet wat er anders gebeurt (en ja, dat gebeurt ook bij jou als je het niet gelijk doet) dan is het moment voorbij en ga ik verder met de waan van de dag. Zonde! Want ja, als je doet wat je altijd doet dan krijg je wat je altijd kreeg.


Businessplannen 2019

En nu in het laatste kwartaal moet je gaan nadenken over je business in 2019. Ja, dat kun je ook doen in de kerstvakantie, maar dat is een beetje laat. Dus begin nu. Dan heb je nog ruim 2,5 maand om je plannen vorm te geven.


5 dingen om over na te denken:

  • Weet exact wat je hebben wilt. Dus wat zijn jouw wensen? Hoe groot of hoe klein. Laat het niet afhangen van kan niet, niet haalbaar etc. etc.
  • Bepaal welke acties je moet doen om die wens(en) te realiseren.
  • Welke offers ben je bereid te maken om je wensen te realiseren?
  • Wil jij meer tijd of meer geld hebben? En als je beide wilt dan wil je dus meer geld.
  • Wat kan je nu al anders doen?
Veel dingen durven we niet omdat we bang zijn voor de mening van anderen. Maar zo hoorde ik mijn eigen coach zeggen: ‘iedereen heeft een mening over Trump, maar hij is wel president van de US geworden.’ En inderdaad negatieve reacties krijg je toch wel. Maar daar hoef je dus niets mee te doen. Tenzij je ideale klant iets zegt. Dan moet je bepalen of je er wel of niet iets mee gaat doen.

Nog 2 vragen om over na te denken:
  • Wat kost het je als je niet aan de slag gaat met je wensen?
  • En vooral, wat levert het je op als je het wel doet?


Blijf jij hangen? Of sta je stil?

Loop jij vast op dit soort vragen? Geen paniek. Dan kun je 2 dingen doen. Of je doet niks, maar daar vind je ook de antwoorden niet mee. Of je neemt met mij contact op. Zo simpel kunnen de dingen zijn.

 

Laat een reactie achter


Typ bovenstaande code over.

Hier kun je ook nog je voordeel mee doen:

plakband Een reden waarom naamsbekendheid niet hoeft

Een reden waarom naamsbekendheid niet hoeft

plakband 5 tips voor meer marketingresultaat

5 tips voor meer marketingresultaat

plakband Waarom trappen we toch in al die enorme beloftes?

Waarom trappen we toch in al die enorme beloftes?