Meer resultaat met ondernemen? Focus op actie.

Focus: je bedrijf de baas

Je kent het wel. Dat je van alles van plan bent en dan puntje bij paaltje einde dag denkt: ja kak nu heb ik wel van alles gedaan maar nét dat niet wat ik van plan was. Je weet dus echt wel dat je kansen laat liggen maar realiseer je ook dat je kansen laat liggen die er nu zijn maar die je niet ziet. Goed nieuws: die kansen zie ik wel voor je. Een hele dag werken aan je bedrijf. Geen ellenlange samenwerking, kort & krachtig 1 dag samen met mij aan de slag om zo lekker focus te krijgen en weten wat je te doen hebt de komende maanden.

Het globale programma

  • Het vertrekpunt van de dag wordt het bepalen van je ondernemerstype. Die kennen maakt namelijk alles makkelijker voor je. Echt. Geloof me.
  • Welke stap wil je zetten? Of welk doel wil je naar toe werken?
  • Wat heb jij nodig om die stap te zetten?
  • Wat wordt je plan voor de komende 3 maanden? – dit gaan we uitsplitsen in commerciële acties en ‘gewone’ acties.

En verder is er natuurlijk meer dan plenty ruimte om echt in te zoomen op waar jullie tegenaan lopen. Bijvoorbeeld hoe integreer je nieuwe kennis? Of waar vind je nog meer leuke klanten?

Kortom we gaan echt een hele dag aan je bedrijf werken. Zo rond de klok van 16 uur zijn we klaar en kun je uitpuffen op de veranda met een drankje. Of als je dat prettiger vind mag je ook gelijk naar huis. 

  • Tijd: Ontvangst vanaf 9.45 uur. We gaan van officieel van start om 10 uur. Zo rond 16 uur zit het er weer op.
  • Locatie: het Bourgondische Brabant: Oudenbosch. (goed bereikbaar met de trein en de auto)

Je investering voor deze dag is, naast je tijd, 925 euro ex btw, inclusief een zeer prima lunch.

De datum: in overleg.

Tip!
Maak er echt werken aan je bedrijf van en boek een nachtje (of twee) weg erbij! Je krijgt dan 15% korting op de prijs voor een heerlijke kamer in onze B&B. En betaalt dan per kamer slechts 85 euro.