Benieuwd wat klanten vinden?

Uitdagend maar wel realistisch

'Mijn ervaringen met Inge zijn zeer positief. Al meerdere keren workshops gevolgd en daar heb ik met mijn bedrijf veel profijt van. Inge is een fijne gesprekspartner en heeft me uitgedaagd om eens anders naar mijn bedrijf te kijken. Maar het blijft wel realistisch.

Lees verder

Overzicht en klaar voor actie

'Altijd als ik bij Inge vandaan kom sta ik weer AAN! Ik kom thuis met een vol hoofd en heel veel ideeën en klaar om in de actie te gaan. Zeker voor iemand die af en toe chaotisch kan zijn is Inge daar om wat orde te scheppen en je weer wat overzicht te geven.
 

Lees verder

Van 1001 ideeën naar focus

‘Ik ben een heel gedreven en enthousiaste ondernemer, heb ik 1001 ideeën. Ze vliegen alle kanten op als ik Inge niet zou hebben. Mijn eerste gesprek met Inge was haar 3 uur durende brainstormsessie. Ze heeft mij in die 3 uur ontzettend geholpen met mijn focus. Wat heeft prioriteit, hoe kom je in contact met jouw ideale klant en wat is jouw ideale klant? 

Lees verder

Wat moet je eigenlijk doen als startende ondernemer?

Een jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart. Ik wilde graag veel/alles zelf doen, want financieel investeren vond ik erg lastig daar er bijna nog geen inkomsten waren. Na een paar maanden aan de slag te zijn gegaan, voelde het voor mij als 'aanmodderen'.

Lees verder