Inspiratie & Inzichten 
Zonder toeters, bellen en/of franje.
Wel lekker no-nonsense en belachelijk praktisch.
Toon alles
Ondernemen
Doelen
Ondernemerstypes
Groei
Marketing

Waarom je geen tijd moet verspillen aan koude acquisitie

Laatst werd ik gebeld door bedrijf X dat heel erg z’n best doet op SEO en dat soort zaken, kortom online vindbaarheid. Zij zagen kansen voor mijn website want ‘blablablabla’. Ik kende het bedrijf niet en had ook niet gevraagd om gebeld te worden met informatie over SEO en vindbaarheid. 

Lees verder

Zonder plan kom je niet in New York

Januari, dé tijd om eens even lekker over de zomervakantie te gaan nadenken. Waar naar toe, hoe lang, met de auto of het vliegtuig, hotel, appartement, huisje (camping valt bij mij altijd op voorhand af). Kortom lekker plannen maken en dan verheugen op die weken vrij.

Lees verder

Dit kan sushi doen voor jouw bedrijf

Ondernemers die in korte tijd een bedrijf uit de grond weten ‘te stampen’. Ik ben er dol op. En wil dan altijd graag weten hoe ze de dingen aanpakken. Want waarom de dingen zelf uitvinden als je kunt leren van een ander? Een van die snel groeiende ondernemers is Tamara Visser van Sushi Class. 
 

Lees verder

Hoe je met één nee duizenden euro’s bespaart

Laatst sprak ik een collega-ondernemer. Hij was gevraagd om mee te werken aan een televisieprogramma. Uiteraard was hij vereerd, een interview. Op TV! Na wat lovende woorden van de televisiemaker kwam de spreekwoordelijke aap uit de mouw. Aan deze deelname hing een prijskaartje.

Lees verder