Inspiratie & Inzichten 
Zonder toeters, bellen en/of franje.
Wel lekker no-nonsense en belachelijk praktisch.
Toon alles
Ondernemen
Doelen
Ondernemerstypes
Groei
Marketing

5 tips voor meer marketingresultaat

Het hoeft niet altijd zo ingewikkeld te zijn. Zo is er een aantal hele simpele dingen die je zo hup kunt doorvoeren voor de betere versie van je business. Dus heel concreet een lijstje dat je zo kunt invoeren en afvinken. Handig toch?

Lees verder

Het begint niet bij 100.000. Het begint bij 1

Geduld is een schone zaak. Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat geduld niet echt mijn sterkste kant is. En als het om ondernemen gaat en voldoende klanten krijgen dan is geduld bij heel veel ondernemers niet hun sterkste kant. We hebben toch een website? Visitekaartjes? Doen (af en toe)  iets aan ‘schieten met hagel’marketing, netwerken wat. Dus hallo?! Waar blijven die klanten???!!! Hoezo trekken we nog geen volle zalen?

Lees verder

Waarom trappen we toch in al die enorme beloftes?

Valt het jou ook op? Al die enorme beloftes die sommige ondernemers doen? Zo zag ik van de week een online advertentie van iemand waar je in een paar uur kon leren hoe je € 100.000 omzet kunt draaien en je investering voor die training was slechts € 147 en dus zo’n 6 uurtjes.

Lees verder

Iedereen toevoegen aan je mailinglist? Niet doen!

Een van de dingen die je als ondernemer nu eenmaal moet doen om aan klanten te komen is netwerken. Er wordt op dat soort sessies vaak uitbundig gestrooid met visitekaartjes of je krijgt zo’n pakketje kaartjes bij binnenkomst. Allemaal prima. Vaak blijk ik dan naderhand toegevoegd aan een mailinglist.

Lees verder