Inspiratie & Inzichten 
Zonder toeters, bellen en/of franje.
Wel lekker no-nonsense en belachelijk praktisch.
Toon alles
Ondernemen
Doelen
Ondernemerstypes
Groei
Marketing

een online bedrijf is niet de oplossing

‘Back to normal’ zit er voorlopig niet in. Nog tot minimaal 19 mei gelden een groot deel van de maatregelen. Daarna gaan we al richting zomervakantie en dan is bijna september en maken we ons druk over de pepernoten die in de winkels liggen. Wat doe dan nu met je bedrijf?

Lees verder

Als je vol met plannen zit maar niet in actie komt

Plannen, ideeën en allerlei briljante inzichten. Wie heeft ze niet? Alleen van al die plannen, ideeën en briljante inzichten….hoe kom je tot uitvoering? Waarom is dat lastig? Ik gooi er vast weer een disclaimer in: deze blog gaat dit issue niet voor je oplossen. Je krijgt wel tips en handvatten.

Lees verder

Het nieuwe normaal is niet normaal

Ik weet niet hoe het met jou is maar ik blijf echt moeite hebben met dat nieuwe normaal. Het is namelijk niet normaal, een anderhalvemetersamenleving (topwoord voor scrabble maar ik ben niet van de spelletjes) is niet normaal.

Lees verder

Ondernemen in Coronatijden - zou hou je het vol

Een nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen zeg maar. Al heb ik wel zo af en toe een moment van ‘het sucks, ik kap ermee, als het zo moet laat dan maar.’ Niet echt de beste mood om lekker aan de slag te gaan.

Hoe houd je het vol? Volhouden gaat niet op basis van wilskracht en discipline.

Lees verder