Gratis peptalk met uiteraard diverse tips waar je op zeker iets aan hebt

Damn.....het gras is bij de buren groener. Nee joh dat denk je maar.Ondernemen is supertof maar niet altijd superleuk. En als je die prachtige instagrampagina's mag geloven dan schijnt bij iedereen altijd de zon. Staan de klanten in rijen voor de (digitale) deur en hoeven ze er maar 4 uur per week voor te werken. Of als het echt tegen zit 4 uur per dag. Wat the hack doe jij dan verkeerd?

Want ja je volgt al keurig die 10 gouden sleutels, die 7 geheimen voor 10K per maand of welke andere succesformele dan ook. Wat doe je dan niet goed? Waar ligt het aan. 

Nou dikke kans dat een deel van het probleem zit in dat je iets doet waar je niet happy van wordt. Wat helemaal niet bij je past. Is het zo simpel denk je dan? En van ja maar hoe dan wel? 

Misschien zie je even niet waar je kansen liggen? Of zie je de kansen wel maar heb je even geen flauw idee hoe je ze dan moet doorvertalen naar jouw bedrijf. Of heb je al van alles geprobeerd en gedaan en blijft het resultaat uit. en hoe Dan is zo'n gratis inspiratiegesprek ideaal. We hebben het dan kort over:
 
  • Waar je heen wilt met je bedrijf
  • Waar je 'last' van hebt, waar loop je tegenaan
  • Wat het eerste is dat je nu moet oppakken om je bedrijf een stap verder te krijgen
  • Of en hoe ik je kan helpen verder kan helpen bij alle volgende stappen


In deze korte adviessessie krijg je scherp waar je het op laat liggen en wat je direct kunt doen om een stap te zetten.

Als ik denk dat ik je daarna nog verder kan helpen dan doe ik je aan het eind van het gesprek een aanbod. Het gesprek kan telefonisch, via skype of we facetimen. 

Dus ben jij die hele leuke en enthousiaste ondernemer en die heel graag meer wil gaan ondernemen op haar manier maar even niet ziet hoe dan? En je moet vooral geen zin hebben in standaard voorgekookte stappenplannen en formats. Maar als dat voor je geen dealbreaker is dan moeten wij echt eens even kennismaken. 

Hoe? Stuur me een mailtje en dan plannen we zo'n 20 minuten in voor de nodige inspiratie, motivatie en ideeën. (en omdat ik graag complete zeggenschap heb over mijn agenda kun je geen datum prikken via mijn site)

 

Na aanmelding neem ik binnen 1 dag contact met je en prikken we een datum.