Benieuwd wat klanten vinden?

‹ terug naar overzicht

Wat moet je eigenlijk doen als startende ondernemer?

'Een jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart. Ik wilde graag veel/alles zelf doen, want financieel investeren vond ik erg lastig daar er bijna nog geen inkomsten waren.

Na een paar maanden aan de slag te zijn gegaan, voelde het voor mij als 'aanmodderen'. Ik deed van alles, maar het voelde niet als goed.

Als:' ik doe datgene wat ik hoor te doen', want ja....wat moet je eigenlijk allemaal doen als startende ondernemer?

Door een oproep op LinkedIn kwam ik in contact met Inge. Na ruim een uur aan te telefoon te hebben gezeten en er een goede klik was, ben ik met Inge het halfjaar-traject gestart.

Goede klik? Inge is eerlijk, houdt een spiegel voor, legt de vinger op de gevoelige plek, vraagt door en door en door en...… ( totdat je bij de kern bent), is positief, geef (liefdevolle) schoppen onder je kont, is er voor je, praat in zeer begrijpelijk taal.

En een hele belangrijke voor mij: praktisch. Niet alleen maar praten, maar zeker ook in actie komen; DOEN! Ik ben nu een half jaar verder en...… ik heb focus, weet wat ik moet doen om mijn doelen te behalen en er zit een stijgende lijn in mijn bedrijf. En echt: dat is mede dankzij Inge. Ik beveel Inge echt van harte aan!'

Thea de Velde Harsenhorst
Imagocoach - Stralend Jezelf

​​​​​​​(foto website stralend jezelf)