Meer resultaat met ondernemen? Focus op actie.

Wat is nodig om je bedrijf te laten groeien?


Je hebt wellicht al wat gratis challenges gevolgd. Een of meerdere e-books gedownload (wedden dat je ze niet gelezen hebt?), je volgt nog een webinar. En toch pakt het allemaal niet helemaal uit zoals je had gehoopt.

Of misschien ben je megadruk, heb je nergens anders tijd voor en snap je niet waarom je dat resultaat nou niet op je bankrekening terugziet. 

Online kun je echt enorm veel inspiratie vinden (ja tuurlijk ook hier op mijn site) alleen je moet wel iets doen met die inspiratie. Je moet het omzetten in acties en dan ook nog eens de voor jou juiste acties. Want copypaste wat je online ziet dat schiet natuurlijk niet op. Want wat voor de een werkt hoeft echt voor jou totaal niet te werken. Nee, er is geen one size fits all. Echt niet. We zijn toch allemaal anders? Als persoon en dus is onze business ook anders, onze producten en onze klanten. 

Loop jij over van alle ideeën? Geen idee wat nou de meest logische stap is om NU te zetten? Zie jij niet waar het nu even op blijft hangen? Of wil jij gewoon in een dagdeel een flinke schop onder je kont zodat je keuzes maakt én weet wat je echt NU moet gaan doen? Kun je lekker andere dingen op het 'leuk voor later'-lijstje zetten. Fijn toch? Hoef je je daar niet meer druk om te maken.


Business Brainstorm

Waar gaan we mee aan de slag:
  • We bepalen je zakelijke én privé doelen voor de komende periode
  • Aan de hand van die doelen stellen we vast welke acties gedaan moeten worden. Wat is haalbaar? Waar heb je hulp bij nodig? Wat kan eventueel geschrapt?
  • We maken een stappenplan met diverse ijkpunten zodat je weet wat je moet doen, waar je op moet sturen en wat nodig is voor de groei van je bedrijf.

Het resultaat van deze brainstorm: een concreet actieplan gericht op het opbouwen van je business. Lekker praktisch met een beperkt aantal acties want laten we wel wezen, er moet ook nog gewoon gewerkt worden.