CEO in 1 dag voor toffe ondernemers met personeel

Strategische Groeidag voor ondernemers met maximaal 5 personeelsleden


Ondernemen. Die vrijheid. Alles zelf bepalen. Heerlijk! In de praktijk lijkt die vrijheid soms wel wat ver weg. Want je bent niet alleen ondernemer maar ook manager, hoofd personeelszaken, marketeer, boekhouder etc. Om het nog maar niet over die rollen te hebben die je privé ook nog hebt.

Het ondernemerschap in combinatie met personeel zorgt voor hele andere vraagstukken. dan toen je startte met je bedrijf. Want hoe geef je nou leiding? Hoe krijg je mensen mee? Wat als iemand niet functioneert? En wanneer is het financieel verantwoord om iemand aan te nemen?
En dan is het ook zaak om grip op je cijfers te krijgen én te houden. Nu denk je wellicht “ja maar daar heb ik een boekhouder/accountant voor? Ja en nee. Want je moet zelf grip hebben op je cijfers.

  • Want hoe zie je of er ruimte is om nieuw personeel aan te nemen? Waar let je op?
  • Hoe kun je in je cijfers zien of je personeel wel dat oplevert wat jij wil? Hoe stuur je bij? Zowel bij je cijfers als je team.
  • Hoe zorg ik dat ik ze kan blijven betalen, zonder me in de krampen te werken?
  • Hoe zorg je dat je winst blijft maken?

Waar het om gaat is dat je regelmatig naar de binnenkant van je bedrijf kijkt. Je cijfers, jezelf, je medewerkers. Kortom leiderschap tonen. Veel ondernemers vinden de buitenkant van hun business leuker. Bijvoorbeeld bezig zijn met social media. Of hun branding aanpakken.

Jouw geld en cijfers vertellen je precies wat er je nodig is om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Zo kun jij een juiste keuze maken. Maar je weet ook aan welke knoppen je kunt draaien voor meer winst en hoe je dus goed grip houdt op je cijfers.

Programma
Deze dag kent geen superstrak programma omdat we ook terplekke kijken naar: wat is er nodig? Welke vragen leven er? Waar loop jij als ondernemer tegen aan. Doordat de groep uit maximaal 6 deelnemers bestaat is er ook alle ruimte voor jouw persoonlijke situatie. Kortom je leert de regie pakken over je bedrijf.

Op zeker kunnen we wel zeggen dat we deze 3 pijlers beetpakken:

  • De mens (jij & je medewerkers én je klanten)
  • Commercie
  • De Cijfers

Het ochtendprogramma staat vooral in het teken van de cijfers. In de middag gaan we dieper in op de mens en de commercie.

Kortom: we gaan voor structuur in je bedrijf, rust in je kop en in the end meer winst. Zowel zakelijk als privé. Je gaat sowieso naar huis met een aantal concrete en simpele acties zodat je direct de eerste aan de slag kunt. Want hoe sneller je aan de slag kunt hoe rapper de eerste resulaten.

Praktische info:
Datum: woensdag 7 december of woensdag 15 februari 2023
aantal deelnemers: maximaal 6
Investering: 999 euro ex btw per deelnemer (inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch)
tijdsduur: 10.00 – 16.00 uur (ontvangst 9.30 uur)

De trainers/coaches/adviseurs/strategen/consultants: 
Debbie Boekhout – Financieel Strateeg
Inge Schrier – Groei Strateeg

Vragen?
Wil je nog even sparren of deze dag voor jou interessant is? Neem dan contact met ons op.
Debbie:
06-1424 9514
debbie@d2be.nl

Inge:
06 4078 6846
inge@ingeschrier.nl


Denk jij nu: dit is briljant dit heb ik nodig! Alleen ik heb (nog) geen personeel. Dan is de editie voor fanatieke ondernemers zonder personeel voor jou geschikter. 

En ben jij een startende ondernemer óf een ondernemer die nog parttime in loondienst is? Dan is de variant: ceo in 1 dag voor starters perfect voor jou. 

CEO in 1 dag