CEO in 1 dag voor fanatieke ondernemers zonder personeel

 

Strategische Groeidag voor fanatieke ondernemers zonder personeel


Ondernemen. Die vrijheid. Alles zelf bepalen. Heerlijk! In de praktijk lijkt die vrijheid soms wel wat ver weg. Want je bent niet alleen ondernemer maar ook manager, marketeer, boekhouder etc. Om het nog maar niet over die rollen te hebben die je privé ook nog hebt.

Hoe ga je verder groeien? Welke plannen heb je met je bedrijf en hoe ga je ze realiseren? Want plannen zijn tof maar die waan van de dag he? Uitstelgedrag is een verleidelijk iets. Zeker als je niet goed weet wat de eerste stap is die je moet zetten om je doelen te realiseren.

Een ander aspect wat vaak onderbelicht is zijn je cijfers. Nu denk je wellicht: ‘ja maar daar heb ik een boekhouder/accountant toch voor? Ja en nee. Want je moet zelf grip hebben op je cijfers. Zo weet je namelijk echt hoe je er voor staat.
  • Want moet je meer verkopen? Of heb je je marge te verhogen?
  • Want moet je wel je prijs verhogen. Of is het slimmer om eerst iets te doen met je kosten?
  • Moet je wel 50% opzij zetten voor de belasting? Of werk je jezelf zo in de krampen?
  • Moet je wel investeren in van alles en nog wat. Of kan het eigenlijk simpeler?
Waar het om gaat is dat je regelmatig naar de binnenkant van je bedrijf gaat kijken. Je cijfer & jezelf. Leiderschap tonen.. Veel ondernemers vinden de buitenkant leuker. Bijvoorbeeld bezig zijn met social media. Of hun branding aanpakken. Beetje rommelen met de website.

Jouw geld en cijfers vertellen je precies wat er je nodig is om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Zo kun jij een juiste keuze maken. Maar je weet ook aan welke knoppen je kunt draaien voor meer winst en hoe je dus goed grip houdt op je cijfers.

Programma
Deze dag kent geen superstrak programma omdat we ook terplekke kijken naar; wat is er nodig? Welke vragen leven er? Waar loop jij als ondernemer tegen aan. Doordat de groep uit maximaal 6 deelnemers bestaat is er ook alle ruimte voor jouw persoonlijke situatie. Je leert de regie pakken over je bedrijf.

Op zeker kunnen we wel zeggen dat we deze 3 pijlers beetpakken:
  • jij & je klanten
  • Commercie
  • Cijfers
Het ochtendprogramma staat vooral in het teken van de cijfers. In de middag gaan we dieper in op de mens en de commercie.

Kortom: we gaan voor structuur in je bedrijf, rust in je kop en in the end meer winst. Zowel zakelijk als privé. Je gaat sowieso naar huis met een aantal concrete en simpele acties zodat je direct de eerste stappen kunt zetten.

Praktische info:
Datum: 27 september 2022
aantal deelnemers: maximaal 6
Investering: 749 euro ex btw per deelnemer (inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch)
tijd: 10.00 – 16.00 uur (ontvangst 9.30 uur)


De trainers/coaches/adviseurs/strategen/consultants:
Debbie Boekhout – Financieel Strateeg
Inge Schrier – Groei Strateeg

Vragen?
Wil je nog even sparren of deze dag voor jou interessant is? Neem dan contact met ons op.
Debbie:
06-1424 9514
debbie@d2be.nl

Inge:
06 4078 6846
inge@ingeschrier.nl

Denk jij nou: 'dit is briljant én exact wat ik zoek maarrrrr ik heb personeel!' Dan tref je het! We hebben namelijk ook een variant speciaal voor ondernemers met personeel

En ben jij een startende ondernemer óf een ondernemer die nog parttime in loondienst is? Dan is de variant: ceo in 1 dag voor starters perfect voor jou.

 
Strategische groeidag - ja! ik doe mee!