Hoe manage je de lastigste persoon in je bedrijf?
Jezelf dus.
 
Doelen stellen, plannen maken. Aan de slag. Als ondernemer moet je jezelf managen. Maar ja hoe doe je dat dan? En hoe hoe je het ook leuk?

Eigenlijk is het heel simpel alleen zijn we nogal goed in het ingewikkeld maken.


Je hebt een plan, daar ga je mee aan de slag. Je voert uit en stuurt bij. En zo haal je je doelen. Maar ja in de praktijk pakt het vaak toch anders uit.


Plannen maken is niet zo ingewikkeld. Het daadwerkelijk uitvoeren. Daar zit eigenlijk altijd die spreekwoordelijke bottleneck. Want waar begin je? Hoe ga je het daadwerkelijk doen? En vooral…hoe past het bij je?

Wedden dat je je in minstens 2 punten herkent:
 • De waan van de dag neemt het over. Die brandjes moeten immers geblust.
 • Je hebt wel een plan alleen het resultaat is niet wat je hebben wilt. Je ziet niet waar het mis gaat.
 • Je hebt meerdere webinars/challenges/workshops/trainingen etc. gevolgd alleen krijg je het niet goed toegepast op jou en je bedrijf.
 • Je ziet even niet hoe je dat briljante plan ook daadwerkelijk gaat uitvoeren. Was het eigenlijk wel een briljant plan? Of kun je beter met dat andere idee aan de slag gaan?
 • Je mist soms een stok achter de deur je weet namelijk van jezelf dat je dan wel in actie komt.
 • Je hebt altijd wel een reden/excuus/smoesje om er nú nog even niet mee aan de slag te gaan
  (en voor je het weet ben je nét weer even te lang op social media aan het scrollen)
 • En damn….neemt ‘ineens’ je uitstelgedrag het over en voor je het weet is er weer een week/maand/kwartaal voorbij en ligt je plan beetje te verstoffen en overweeg je je doelen maar naar beneden bij te stellen.

Wat nou als het anders gaat? Wat levert het je op?
Ja ik geef toe, als dingen te mooi klinken om waar te zijn……Alleen in dit geval is het én mooi én waar én leuk. Als je nu écht werk wilt maken van je plannen, je doelen én misschien zelfs wel die dromen dan is dit precies wat je nodig hebt. 

'Inge is diegene die mij een andere kijk geeft op mijn ondernemerschap. Ik waardeer haar directe aanpak en geven van positieve en negatieve kritiek. Waardeer zeer de vragen die zij mij stelt als ik denk weer een briljant idee te hebben en dan naar haar vragen toch er even anders over ga denken.'
Kirsha Mengelkamp - Naam in Beeld


Sales, marketing, mindset, uitstelgedrag, planning, structuur, balans werk/privé we pakken alles aan.


Je maakt een plan op maat. Vertaal je dat in een concreet actieplan voor de komende periode en zo krijgt je uitstelgedrag en je neiging tot perfectionisme veel minder kans.
 

Kortom, meer rust in je kop. Je hebt immers helder wat je moet doen, hoe en wanneer. Meer lol in het ondernemen want je gaat meer doen wat bij jou past en dus niet zo zeer hoe het zou moeten horen. Meer vertrouwen in jezelf, je weet dat je je niet meer gek laten maken door de waan van de dag én dat je af kunt rekenen met je uitstelgedrag. En hoewel het in mijn optiek daar nooit primair om draait is een prettige bijkomstigheid dat je omzet stijgt (ik durf alleen niet te zeggen met hoeveel).

'Inge verstaat de kunst om minstens zes uur workshopmateriaal in 3 uur te presenteren, zonder dat het voelt als proppen. Ze is helder, heeft ruimte voor al je vragen en brengt de boodschap –ook als je hem niet wilt horen- met een flinke dosis humor. Ze vertelt je waarom marketing zo belangrijk is, hoe je het zo kunt doen dat het wel bij je past, welke informatie je nodig hebt om jouw marketing af te stemmen op jouw ideale klant en nog veel meer. 

En voor al die marketing-ontwijkers zoals ik heeft ze de altijd praktische stok achter de deur: “Voor morgenochtend 9 uur wil ik je eerste post op LinkedIn zien staan, want ik weet dat als je niet binnen 24 uur in actie komt, je niets met deze cursus gaat doen.” Hopla.

Monique Butter - Tekstbureau Mo
 

Structuur, focus, vertrouwen, plezier en meer omzet.


Wil jij:
 • structuur en focus; wat is de beste stap voor jou om nu te zetten. En wat is dan de volgende stap? De befaamde 'hoe dan' daar hik je niet meer tegenaan.
 • meer vertrouwen in jezelf omdat je weet hoe dingen werken, wat je belangrijk vindt, hoe je keuzes maakt en vooral hoe je doorzet op lastige momenten.
 • ondernemen op een manier die jou past: dat geeft meer rust, meer plezier en uiteindelijk ook meer omzet.
Als dit is wat je zoekt dan zit je mij mijn jaartraject helemaal goed.

Je gaat dan samen met mij aan de slag met sales, marketing, cijfers, balans werk/privé en planning en structuur. Maar ook perfectionisme, uitstelgedrag en mindset zijn thema’s die terugkomen.

 


Hoe maak je écht een goed plan en hoe stop je uitstelgedrag?


Wat leer je onder andere je in dit traject:
 • Hoe maak je nou écht een goed plan
 • En hoe zorg je dat je je aan dat plan houdt?
 • Hoe je tijdig bijstuurt omdat je merkt: hé dit pakt toch anders uit?
 • Dat je bij twijfel doorzet. Je niet gek laat maken door die stemmetjes die je in je oor hoort tetteren. Om maar wat te noemen.
 • Dat de waan van de dag niet de overhand neemt.
 • Dat je de ideeën die je hebt dit jaar wel eens gaat uitvoeren. Of juist parkeert omdat dat beter blijkt te zijn.
 • Hoe je uitstelgedrag uitstelt zodat je einde van je werkdag happy bent in plaats van gefrustreerd of teleurgesteld.
 • Hoe je (nog) meer gaat doen wat écht bij je past en daar wordt alles een heel stuk leuker en makkelijker door!

'Ik had al een tijdje het idee dat ik aan mijn bedrijf en aan mezelf wilde werken maar ik wist niet goed hoe. Ben niet zo van het zweverige maar eerder van het praktisch en daar ontmoete ik dus Inge. Als er iemand praktisch is, is zij het wel. Ik zocht meer focus en dat heeft Inge mij gebracht, beginnende met het bepalen van mijn ondernemerstype wat echt veel heeft geholpen en daarna het bepalen van mijn doelgroep en de daarbij behorende marketingacties. Inge zorgt ervoor dat ik keuzes maak, hoe lastig dat ook is en geeft mij regelmatig de spreekwoordelijke ‘schop onder de kont’ waardoor ik scherp blijf en focus blijf houden. Inge is een prettig persoon waarbij ik me op mijn gemak voel en die zorg dat ik in actie kom.' 
Marja van Leeuwen - Mstyle4you


Dit krijg je in elk geval:
 • 10 live bijeenkomsten van ca. 2 uur
 • Helderheid & duidelijkheid
 • Rust in je kop
 • Focus
 • Structuur
 • Plezier
 • Meer omzet
Investering 
Je investering voor dit jaartraject is elke maand minimaal 2 uur voor de live bijeenkomsten en daarnaast ongeveer 1 uur per week om aan je plannen te werken. Verder is je investering 399 euro per maand. 


Ik zou het tof om met je samen te werken!


Vragen?
Twijfel je of dit de beste oplossing voor jou is en wil je even sparren? Stuur me een berichtje en dan denk ik graag even met je mee of dit traject iets voor je iets.
 

Data (nog niet  bekend)*De live bijeenkomsten worden gehouden in Lisse en indien nog van toepassing met 1,5 meter afstand en andere geldende maatregelen. Mochten live bijeenkomsten niet mogelijk zijn dan worden de sessies via zoom gehouden. Anders maar zeker net zo waardevol!

Vind je een groepstraject heel gaaf men wil je graag aan de slag? Geef je dan op voor de wachtlijst. Bij voldoende deelnemers start ik nog een groep op de (maandag)ochtend. 


Als je hier bent heb je echt alles gelezen en hoef je eigenlijk nog meer 1 ding te doen. Aanmelden. En geef toe je wilt een plek in dit toffe groepsprogramma hebben ;-)

   

Wil je me niet delen met de groep maar volledig voor jezelf hebben? Dat kan. Dan gaan we minimaal 9 maanden samen aan de slag. Benieuwd naar dat traject